Ervaringen van cliënten

In de SE-therapie sessies bij Aafke heb ik geleerd om contact te maken met het kleine, bange, eenzame meisje in mij. Daardoor zijn energie en gevoelens die vastzaten in het verleden weer gaan stromen. Ik heb nu meer energie en zelfvertrouwen. Aafke begeleidt de processen tijdens de therapie zorgvuldig en inventief. Bij de SE-therapie bij Aafke heb ik ontdekt dat issues die in mijn huidige leven spelen, vaak hun wortels hebben in mijn verleden en zorgen voor patronen die ooit hun functie hebben gehad, maar mij nu hinderen.
Bij Aafke heb ik geleerd mij bewust te worden van die patronen en de energie die daarin vastzat te laten stromen. (G.)

 

Ik ben blij met de begeleiding die ik van Aafke heb gehad! Ik voelde me goed gehoord en begrepen, waardoor we stappen hebben kunnen maken. Een fijne methode om meer inzicht te krijgen in mijn eigen gedachten en emoties, gecombineerd met het lichamelijk systeem. Een aanrader wat mij betreft! (S.)